O nama

Samoposlužna praonica rublja WASHOUSE nalazi se na dvje lokacije, u ulici Ivane Brlić Mažuranić 60, naselje Malešnica, te druga poslovnica na adresi Gajnice 5 u Zagrebu.

Washouse Zagreb udovoljava svim vašim potrebama za pranje rublja i još više.

Naše ljubazno osoblje neće se pobrinuti za vaše pranje i vjerojatno je najbolje da ih ne pustite u blizinu perilice rublja, jer kod nas radite sami i po svojim željama. Bez obzira jeste li lokalni stanovnik ili ste student ili samo prolazite pokraj Washouse navratite i uvjerite se. Postoji  tako puno razloga da vam izmamimo osmijeh na lice i budemo razlog dobrom raspoloženju.

Malo tko ne voli lijepo i mirisno rublje, a Washouse je idealno riješenje za to.

Dostupnost

U Washouse dođite ako ste u žurbi, ružno je vrijeme, očekujete iznenadne goste ili niste pripremili najdražu haljinu za večerašnji party.

Mogućnosti

Washouse samoposlužna praonica rublja pruža najbolje od sebe, brzinu, jednostavnost i kvalitetu, a tu su i pristupačne cijene. 

Lokacija

Kod nas ne treba lijepo vrijeme da bi rublje bilo suho, istovremeno čuvajući oblik i boju rublja.

Pranje velikih komada tekstila kao što su popluni, deke, jastuci, zavjese, prekrivači mnogima zadaju glavobolje jer u kućne perilice često ni ne stanu, ali zato kod nas u Washouse-u sve riješite jednim pranjem i sušenjem. Bez obzira o kojoj se količini rublja radi, a pogotovo ako je veća količina Washouse je odličan izbor za Vas.

Razlog da navratite kod nas su i vremenske neprilike, kad pada kiša ili je izuzetno hladno pa se rublje duže suši, naše sušilice će to odraditi brzo i kvalitetno. Navratite i ako vam se pokvari perilica u kućanstvu pa čekate majstora ili čekate novu. Nema potrebe da vam se prljavo rublje nakuplja jer smo zato mi tu.

Dođite, operite, osušite i izađite s osmijehom!


Vaš Washouse Zagreb

Pratite nas na društvenim mrežama

Saznajte najvažnije informacije i novosti na našim stranicama.