Savjeti

U Washouse samoposlužnoj praonici Zagreb nalaze se 4 visoko kvalitetne perilice kapaciteta 10 i 16 kg. mokrog rublja, te 3 sušilice kapaciteta 20 kg. Najsuvremenija tehnologija rublje ostavlja neoštećeno, a veliki bubnjevi za pranje omogućiti će vam pranje veće količine rublja. 

Postupak pranja

Nakon što ste razmijenili novac u žetone, ovisno o količini rublja, odaberite odgovarajuću perilicu od 10 kg ili 16 kg koje su raspoložive u kod nas u Washouse praonici.

 • Perilica od 10 kg → 5 žetona = 25 kn
 • Perilica od 16 kg → 9 žetona = 45 kn

Prije pranja rublja molimo džepove ispraznite, a odjeću sa zatvaračima zakopčajte:

 1. STAVITE – rublje u perilicu i zatvorite bubanj
 • Deterdžent, omekšivač i sredstvo za dezinfekciju automatski se doziraju pri svakom pranju i uračunati su u cijenu pranja
 • Dozvoljeno je dodavanje sredstva protiv mrlja
 1. UNESITE – žetone u predviđeni utor

 2. ODABERITE – željenu temperaturu odnosno program pranja: 30, 40, 60 ili 90 stupnjeva,  koja ovisi o vrsti rublja kojeg perete

 3. Pojavit će se tipka START koja dodirom na ekran pokreće program. Kad čujete zvuk da je perilica zaključana, program pranja počinje.

Ciklus pranja traje 40 minuta.

Kad je perilica završila sa pranjem na ekranu će se pojaviti vrata perilice koja se otvaraju, a možete čuti i odgovarajući zvuk koji ukazuje da se vrata perilice mogu otvoriti.

Po završetku pranja preporučujemo pregledati bubanj kako ne bi nešto ostalo u bubnju.

Ukoliko želite rublje odmah osušiti, molimo koristite košare tj. kolica sa kotačićima koje će vam uveliko olakšati prebacivanje rublja do sušilica. Nakon korištenja košare tj. kolica vratite na mjesto.

Postupak sušenja

Cijena jednog sušenja je 20 kn ili 4 žetona u sušilicama kapaciteta 20 kg. Vrijeme trajanja sušenja je 45 minuta nakon čega rublje izlazi potpuno suho i mekano.

Za vrijeme ciklusa sušenja slobodno možete otvoriti vrata i provjeriti prosušenost vašeg rublja. Ako ne želite nastaviti jer vam odgovara vlažnost rublja možete sušenje prekiniti. Za nastavka postupka sušenja ponovo zatvorite vrata sušilice pritiskom na tipku start i pričekajte dok sušilica odradi do kraja.

Korištenje:

 1. NAPUNITE – vlažno i oprano rublje stavite u sušilicu
 2. UNESITE – iznos žetona (4 žetona) u odgovarajući utor
 3. ODABERITE – željenu temperaturu s lijeva na desno, od manje do potpuno suho rublje
 4. START – pritisnite tipku start i program sušenja počinje

Pratite nas na društvenim mrežama

Saznajte najvažnije informacije i novosti na našim stranicama.