Usluge

Naše usluge obuhvaćaju pranja i sušenja rublja na lokaciji, te nudimo uslugu peglanja rublja prema dogovoru. 

S obzirom na količinu i vrijeme trajanja pranja ili sušenja rublja nudimo vam pristupačne cijene. U cijenama je uračunata potrebna količina deterdženta, omekšivača i sredstva za dezinfekciju, koja se automatski doziraju i ekološki su prihvatljiva.

Ako želite uštedjeti i vrijeme i novac dođite u naše Washouse praonice na Malešnici i u Gajnicama, Zagreb svaki dan od 7-23 sati.

PRANJE RUBLJA

Samoposlužne praonice rublja Washouse - Zagreb nudi kvalitetno i brzo pranje rublja kako bi uštedili vaše dragocjeno vrijeme. Peremo sportsku i radnu odjeću te hotelsko, zdravstveno i ostalo rublje najkvalitetnijim deterdžentima, omekšivačima i sredstvima za dezinfekciju koja se automatski doziraju i ekološki su prihvatljiva. U pranju vašeg rublja koristimo i najsuvremeniju tehnologiju pranja koja će vaše rublje učiniti savršeno čistim.

SUŠENJE RUBLJA

Samoposlužne praonice rublja Washouse - Zagreb opremljene su vrhunskim profesionalnim uređajima koji prate vlažnost i štite vašu odjeću za idealno sušenje. Također, omogućiti će i da vam rublje bude jako brzo, kvalitetno suho i zadrži svoju mekoću.

PEGLANJE RUBLJA

Samoposlužne praonice rublja Washouse - Zagreb nudi uslugu peglanja rublja. Suvremenim uređajima za peglanje koji doziraju pare točno onoliko koliko vaša tkanina treba za vrhunski i trajan rezultat, ispeglat ćemo i uredno posložiti vaše rublja te na taj način uštediti i vaše vrijeme.

PRIKUP RUBLJA NA DOGOVORENOJ ADRESI

Samoposlužne praonice rublja Washouse - Zagreb ima svoj vozni park koji nudi uslugu prikupa rublja na dogovorenoj adresi na način da pripremite prljavi ili neispeglani veš te mi isti preuzimamo na vratima Vašeg stana, kuće ili tvrtke u dogovoreno vrijeme.

DOSTAVA OPRANOG I ISPEGLANOG RUBLJA NA ADRESU

Samoposlužne praonice rublja Washouse - Zagreb nudi i dostavu besprijekorno opranog, čistog, ispeglanog, mirisnog i zapakiranog veša na vaša Vrata uz prethodnu najavu. Prikup i dostava za Zagreb su besplatni, ostala područja RH po unaprijed dogovorenim cijenama.

Za više informacija nazovite nas na tel. +385 91 256 4130 ili nas kontaktirajte putem e-maila: info@washouse-praonica.com

Pratite nas na društvenim mrežama

Saznajte najvažnije informacije i novosti na našim stranicama.