You are currently viewing 4 omekšivača s mirisima koje želimo i u parfemima

4 omekšivača s mirisima koje želimo i u parfemima

  • Post author:
  • Post category:Novosti

Mekano, čisto i mirisno rublje san je svake žene. Ako su vam dosadili klasični omekšivači iz supermarketa, na raspolaganju je i kolekcija sastavljena od četiri omekšivača Zara Home Loundry Care.


Ona obuhvaća omekšivače s intenzivnim mirisim Wild Bamboo (divljeg bambusa), Tuberose Bouquet (buketa tuberoze) i White Jasmine (kineskog jasmina) koje su dostatne za otprilike 28 pranja.Zara home omekšivači - 4Zara Home omekšivač s mirisom cvijeta tuberoze(Foto: Zadovoljna.hr)

Kolekcija obuhvaća i specijalni omekšivač za rublje Baby, koji je posebno kreirano za osjetljivo pranje najrazličitijih tkanina mališana.Zara home omekšivači - 6Zara Home omekšivač za rublje Baby(Foto: Zadovoljna.hr)

Omekšivači popularnog španjolskog brenda ne sadrže umjetne boje, te se mogu koristiti pri strojnom i ručnom pranju odjeće. Odlikuje ih snažan i dugotrajni miris, a povrh svega dolaze u atraktivnoj boci od 1 litre, koja će transformirati izgled svake kupaonice.Zara home omekšivači - 3Zara Home omekšivač s mirisom bambusa(Foto: Zadovoljna.hr)
Omekšivači Zara Home Laundry Care prodaju se po cijeni od 89 kuna za litru.

U skopu kolekcije Laundry Care Zara Home možete pronaći i četiri deterdžetna za pranje odjeće, kao i posebnu vodicu za peglanje.Zara home omekšivači - 2

Izvor: zadovoljna.hr